Υλικά
1 κιλό κρέας μοσχάρι φιλέτο
2 κρεμμύδια ξερά
2 σκελίδες σκόρδο
1 χυμό ντομάτας
2 κόκκινες πιπεριές
1 κύβο ζωμός βοδινού
μανιτάρια
1 κ. σ. κορν φλάουρ
πιπέρι
πάπρικα
μπαχάρι
1/2 κούπα λάδι
1 ποτηράκι κρασί κόκκινο
1 κ. σ. ξύδι μπαλσάμικο
2 κρεμμύδια ξερά
2 σκελίδες σκόρδο
1 χυμό ντομάτας
2 κόκκινες πιπεριές
1 κύβο ζωμός βοδινού
μανιτάρια
1 κ. σ. κορν φλάουρ
πιπέρι
πάπρικα
μπαχάρι
1/2 κούπα λάδι
1 ποτηράκι κρασί κόκκινο
1 κ. σ. ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας με το σκόρδο. Όταν ροδίσει καλά ρίχνουμε τα κρεμμύδια. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα τις πιπεριές το μπαλσάμικο και τον κύβο. Προσθέτουμε νερό να σκεπαστεί το κρέας και το βράζουμε 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει καλά.Όταν βράσει το κρέας προσθέτουμε τα μανιτάρια ψιλοκομμένα. Αραιώνουμε σε λίγο κρύο νερό το κόρν φλάουρ και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Αφήνουμε να πάρει μια βράση και αποσύρουμε από την φωτιά.