Υλικά (12-14 κομμάτια)
ένα φύλλο σφολιάτα
100 γρ. καρύδια αλεσμένα ή ό,τι άλλος ξηρός καρπός σας αρέσει
100 γρ. μελί
ένα κουταλάκι κανέλα
ελάχιστο γαρύφαλλο σκόνη
100 γρ. καρύδια αλεσμένα ή ό,τι άλλος ξηρός καρπός σας αρέσει
100 γρ. μελί
ένα κουταλάκι κανέλα
ελάχιστο γαρύφαλλο σκόνη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το καρύδι με τη κανέλα και το γαρύφαλλο, τα απλώνουμε στη σφολιάτα και τη διπλώνουμε σε ρολό. Τα κόβουμε σε φέτες, τα βάζουμε σε ταψί και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 περίπου λεπτά. Μόλις τα βγάλουμε τους ρίχνουμε το μελί και τη κανέλα. Είναι το ίδιο νόστιμα ζεστά και κρύα.
|