Υλικά (4-6 μερίδες)
1 κουνέλι
1/2 φλιτζάνι λάδι
αλάτι
πιπέρι
δενδρολίβανο
½ κιλό πατάτες
1/2 φλιτζανάκι ξύδι
4 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι λάδι
1/2 φλιτζάνι λάδι
αλάτι
πιπέρι
δενδρολίβανο
½ κιλό πατάτες
1/2 φλιτζανάκι ξύδι
4 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι λάδι
Εκτέλεση
1. Ψήνουμε το κουνέλι στο φούρνο περιχύνοντας λάδι, αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.2. Ταυτόχρονα βάζουμε στο μίξερ τα υλικά για τη σκορδαλιά. Μόλις ετοιμαστεί το κουνέλι το σερβίρουμε με τη σκορδαλιά δίπλα.