Υλικά
8 κούπες γάλα
1,5 κούπα ζάχαρη
1 κούπα ρυζάλευρο
1/4 κούπας ανθόνερο
Για το κάψιμο
2 κουταλιές ζάχαρη
1,5 κούπα ζάχαρη
1 κούπα ρυζάλευρο
1/4 κούπας ανθόνερο
Για το κάψιμο
2 κουταλιές ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε 1 κούπα γάλα διαλύστε το ρυζάλευρο.Βάλτε σε μια κατσαρόλα το υπόλοιπο γάλα και τη ζάχαρη. Όταν το γάλα βράσει κατεβάστε το και ρίξτε το διαλυμένο ρυζάλευρο ανακατεύοντας το. Ξαναβάλετε το στη φωτιά και ανακατέψτε μέχρι να γίνει πηχτή κρέμα. Κατεβάστε, κι ανακατεύοντας προσθέστε σταδιακά το ανθόνερο.
Πασπαλίστε με δύο κουταλιές ζάχαρη ένα τηγάνι κι αδειάστε την κρέμα.
Βάλτε το σε χαμηλή φωτιά για 40? λεπτά ανακατεύοντας το, ενώ η κρέμα δεν πρέπει να βράζει. Αφήστε την κρέμα να κρυώσει και βάλτε την στο ψυγείο 3-4 ώρες.
Για το σερβίρισμα, κόψτε σε κομμάτια, αναποδογυρίστε και ραντίστε με ανθόνερο.