Υλικά
1 κιλό πουρές κάστανου
125 γρ. βούτυρο μαργαρίνη
σιρόπι σιροπιαστού γλυκού (περγαμόντο κατά προτίμηση)
μισό φλιτζανάκι κονιάκ
500 γρ. καρύδια σπασμένα
500 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
125 γρ. βούτυρο μαργαρίνη
σιρόπι σιροπιαστού γλυκού (περγαμόντο κατά προτίμηση)
μισό φλιτζανάκι κονιάκ
500 γρ. καρύδια σπασμένα
500 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από το καρύδι στο ζυμωτήριο σε χαμηλή ταχύτητα. Όταν γίνει ομοιόμορφο το μείγμα ρίχνουμε και το καρύδι. Βγάζουμε το μείγμα από το ζυμωτήριο και παίρνουμε μικρά κομματάκια, τα πλάθουμε λίγο και τα δίνουμε σχήμα καστανού. Τα βάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο και μετά τα βουτάμε στη σοκολάτα μπεν μαρί, τα απλώνουμε σε λαδόκολλα και μετά στο ψυγείο. Είναι έτοιμα.
|