Υλικά (6)
250 γρ. κριθαράκι ή μακαρονάκι κοφτό ή άλλο μικρό ζυμαρικό
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 φλιτζ. κρεμμύδι κομμένο
1/4 φλιτζ. βούτυρο ή μαργαρίνη
1 κονσέρβα των 800 γρ. ντοματάκια
4 φλιτζ. νερό
2 φλιτζ. ζωμός από αχιβάδες (κυδώνια)
1 κουταλάκι ρίγανη ξηρή
2 δαφνόφυλλα
λίγο ταμπάσκο
250 γρ. μπάμιες αποψυγμένες και κομμένες σε φέτες
500 ml στρείδια καθαρισμένα και στραγγισμένα
500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
250 γρ. κρέας καβουριού από κονσέρβα
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 φλιτζ. κρεμμύδι κομμένο
1/4 φλιτζ. βούτυρο ή μαργαρίνη
1 κονσέρβα των 800 γρ. ντοματάκια
4 φλιτζ. νερό
2 φλιτζ. ζωμός από αχιβάδες (κυδώνια)
1 κουταλάκι ρίγανη ξηρή
2 δαφνόφυλλα
λίγο ταμπάσκο
250 γρ. μπάμιες αποψυγμένες και κομμένες σε φέτες
500 ml στρείδια καθαρισμένα και στραγγισμένα
500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
250 γρ. κρέας καβουριού από κονσέρβα
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση