Υλικά (8)
6 κύβοι ζάχαρη
1 λεμόνι
2 πορτοκάλια
100 γρ βούτυρο
24 έτοιμες κρέπες
8 κουταλιές Grand Marnier
1 λεμόνι
2 πορτοκάλια
100 γρ βούτυρο
24 έτοιμες κρέπες
8 κουταλιές Grand Marnier
Εκτέλεση
1. Τρίβουμε τους κύβους της ζάχαρης πάνω στο λεμόνι και τα πορτοκάλια μέχρι να διαποτιστούν από τους χυμούς τους.2. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε τους κύβους της ζάχαρης και ζεσταίνουμε μέχρι να κοχλάσει. Βυθίζουμε κάθε κρέπα στη σος, τη διπλώνουμε στα τέσσερα και τη βάζουμε πάνω σε ένα ζεστό πιάτο σερβιρίσματος.
3. Προσθέτουμε στο τηγάνι το Grand Marnier, ζεσταίνουμε απαλά και το ανάβουμε. Χύνουμε το φλεγόμενο υγρό πάνω στις κρέπες και σερβίρουμε αμέσως.