Βραχάκια σοκολάτας με δαμασκηνό και καρύδι
Για βραχάκια γλύκισμα. Οι ποσότητες των υλικών εξαρτώνται από το πόσα κομμάτια θέλετε να φτιάξετε.
Υλικά
Κουβερτούρα
Μισή σοκολάτα γάλακτος ή κρέμα γάλακτος
Δαμάσκηνα
Καρύδια
Κονιάκ
Μισή σοκολάτα γάλακτος ή κρέμα γάλακτος
Δαμάσκηνα
Καρύδια
Κονιάκ
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τα δαμάσκηνα στο κονιάκ για 1 ώρα, τα γεμίζουμε μέσα με ένα κομμάτι καρύδι.Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι προσθέτοντας την σοκολάτα γάλακτος ή την κρέμα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Με ένα κουτάλι παίρνουμε ένα-ένα τα δαμάσκηνα, τα βουτάμε στη σοκολάτα να καλυφτούν καλά και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί να στεγνώσουν.