Αυγοσαλάτα 4 ψήφοι

Αυγοσαλάτα
 
 

Υλικά (2-4 μερίδες)

6 αυγά βραστά σφικτά
3/4 φλιτζ. λάδι
1/4 λεμόνι στημένο ή λίγο ξύδι
1/3 φλιτζ. μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

-Κόβετε τα αυγά στα τέσσερα
-Τα τοποθετείτε σε μία πιατέλα
-Αλατοπιπερώνετε
-Εν τω μεταξύ σε ένα μπολ ανακατεύετε το λάδι, το λεμόνι (ή το ξύδι) και τη μουστάρδα
-Περιχύνετε τα αυγά με το μείγμα
3 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες