Αρνάκι με αγκινάρες 3 ψήφοι

Από ΒΟΥΛΑ
Αρνάκι με αγκινάρες
 
 

Υλικά (6 μερίδες)

1,5 κιλό αρνάκι
8 αγκινάρες
1 ματσάκι κρεμμυδάκια
άνηθο
2 λεμόνια
1 ποτηράκι λευκό κρασί
μισό φλιτζάνι λάδι
αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε το αρνάκι και το στραγγίζουμε, το σοτάρουμε με τα κρεμμυδάκια και το σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε νερό να το σκεπάσει και μετά από 3 τέταρτα ρίχνουμε και τις αγκινάρες που τις έχουμε καθαρίσει και τις έχουμε βάλει σε νερό με λεμόνι να μην μαυρίσουν, για ευκολία μπορεί να είναι κατεψυγμένες. Προσθέτουμε τον άνηθο και το λεμόνι, το αλάτι, το πιπέρι κι όταν μείνει με το λαδάκι του σερβίρουμε και καλή όρεξη.
2 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες