Υλικά (2-4 μερίδες)
250 γρ σπαγγέτι
750 γρ μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
2 ματσάκια βασιλικό
2 ματσάκια πράσα
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές λάδι
αλάτι
750 γρ μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
2 ματσάκια βασιλικό
2 ματσάκια πράσα
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές λάδι
αλάτι
Εκτέλεση
1. Τηγανίζουμε τα μανιτάρια και σιγοβράζουμε μέχρι να φύγει το νερό.2. Χωριστά αναμιγνύουμε τα χορταρικά και τα βάζουμε στο τηγάνι, όπου τα τηγανίζουμε ελαφρά για 5 λεπτά.
3. Στο μεταξύ βράζουμε το ζυμαρικό βάζοντας στο νερό το σκόρδο, 2 κουταλιές λάδι και αλάτι και το σουρώνουμε.
4. Κατανέμουμε το ζυμαρικό σε πιάτα και σερβίρουμε.
|