Αλμυρά σου με ζαμπόν
Συνεχίζω το αφιέρωμα με την 3η συνταγή για μπουφέ. Πάλι με σου και αλοιφή, αλλά αυτή τη φορά μόνο με Ρώσικη σαλάτα και ζαμπόν.
Υλικά (40 κομμάτια)
40 σουδάκια καλοψημένα
20 φέτες ζαμπόν
ρώσικη σαλάτα
κέτσαπ
μουστάρδα
20 φέτες ζαμπόν
ρώσικη σαλάτα
κέτσαπ
μουστάρδα
Εκτέλεση
Ψήνουμε τα σου, αφήνουμε να κρυώσουν και να ξεραθούν λίγο. Γιατί θα μαλακώσουν αργότερα με την αλοιφή.Τα κόβουμε και τα γεμίζουμε με Ρώσικη σαλάτα. Παίρνουμε τις φέτες ζαμπόν, τις βάζουμε όλες μαζί και κόβουμε διαγώνια ώστε να γίνου 40 τρίγωνα κομμάτια. Τα τυλίγουμε σαν χωνάκια και τρυπάμε την επιφάνεια των σου. Σφηνώνουμε το ζαμπόν. Κάνουμε με λαδόκολλα 2 χωνάκια, τα γεμίζουμε το ένα με κέτσαπ, το άλλο με μουστάρδα κόβουμε λίγο τη μύτη από τα χωνάκια και προσθέτουμε λίγο και από τα δύο στο ζαμπόν επάνω.