Φρέσκες αγκινάρες τηγανητές 6 ψήφοι

Από ΜΙΧΑΕΛΑ
Φρέσκες αγκινάρες τηγανητές
Πολύ ωραίο ορεκτικό, το σερβίρουμε με χτυπητή ντιπ.
 
 

Υλικά (4)

4 αγκινάρες φρέσκες
½ φλιτζάνι αλεύρι
καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις αγκινάρες, τις κόβουμε στη μέση, τις πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και τις αλευρώνουμε. Βάζουμε το καλαμποκέλαιο στο τηγάνι και μόλις κάψει βάζετε και τις αγκινάρες να τηγανιστούν. Όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
0 αστέρια από 6 επισκέπτες