Ψαρονέφρι με μπαχαρικά 50 ψήφοι

Ψαρονέφρι με μπαχαρικά
 
 

Υλικά (6 μερίδες)

1000 γρ. ψαρονέφρι ολόκληρο
3 κουταλιές πάπρικα
1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1 κουταλιά σκορδόσκονη
2 κουταλάκια ρίγανη
2 κουταλάκια θυμάρι
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι πιπέρι λευκό φρεσκοτριμμένο
1/2 κουταλάκι κύμινο τριμμένο
1/4 κουταλάκι μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

1. Αναμιγνύουμε καλά τα μπαχαρικά και τρίβουμε καλά την επιφάνεια του κρέατος.
2. Βάζουμε το κρέας σε ένα ρηχό ταψί και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175οC για 1 ώρα περίπου, μέχρι η εσωτερική του θερμοκρασία να φθάσει τους 70-75οC.
3. Το βγάζουμε από το φούρνο, το αφήνουμε για 5-10 λεπτά πριν το κόψουμε φέτες.
4. Σερβίρουμε με λαχανικά βραστά ή στον ατμό.
3 αστέρια από 50 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες