Ψαρί με μανιτάρια 1 ψήφοι

Ψαρί με μανιτάρια
 
 

Υλικά

1,8 - 2 κιλά ολόκληρο ψάρι με λευκή σάρκα, καθαρισμένο

Για τη μαρινάδα:
125 ml άσπρο κρασί
125 ml ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κουταλάκι μουστάρδα σκόνη
1 κουταλάκι πάπρικα
10 ml σάλτσα Worcester
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3,5 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κουταλιά άνηθος κομμένος

Εκτέλεση

1. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας. Τοποθετούμε το ψάρι σε ένα ταψί και το σκεπάζουμε με τη μαρινάδα, φροντίζοντας να καλυφθούν όλα τα σημεία. Το αφήνουμε στο ψυγείο γύρω στις 2 ώρες.
2. Λαδώνουμε τη σχάρα και ψήνουμε το ψάρι σε χαμηλή φωτιά, περίπου για 45 λεπτά, γυρνώντας το τακτικά και βρέχοντας κάθε τόσο με τη μαρινάδα.
3. Σερβίρουμε με μανιτάρια στη σχάρα.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες