Υλικά
250 γρ. φράουλες πλυμένες, χωρίς τα κοτσάνια
2 μεγάλα πορτοκάλια ξεφλουδισμένα και κομμένα σε μικρές μπουκιές
1/4 φλιτζ. ζάχαρη
1 πρέζα βανίλια
2 κουταλιές νερό
2 κουταλιές κονιάκ
300 γρ. κρέμα σαντιγί
2 ακτινίδια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες των 5 χιλ.
2 μεγάλα πορτοκάλια ξεφλουδισμένα και κομμένα σε μικρές μπουκιές
1/4 φλιτζ. ζάχαρη
1 πρέζα βανίλια
2 κουταλιές νερό
2 κουταλιές κονιάκ
300 γρ. κρέμα σαντιγί
2 ακτινίδια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες των 5 χιλ.
Εκτέλεση
1. Ανακατεύουμε τα φρούτα με το κονιάκ και τα βάζουμε στο ψυγείο.2. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό και την βανίλια και ζεσταίνουμε ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει και το προσθέτουμε στα φρούτα. Τα σκεπάζουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
3. Σερβίρουμε με σαντιγί