Υλικά (4 μερίδες)
1 σακουλάκι (500 γρ.) σαλιγκαράκια ζυμαρικά
1 κρέμα γάλακτος μικρή
200 κασέρι τριμμένο
200 ένταμ
250 μπέικον
1 κουτί μανιτάρια (500 γρ.)
2 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες πιπεριές
αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
1 κρέμα γάλακτος μικρή
200 κασέρι τριμμένο
200 ένταμ
250 μπέικον
1 κουτί μανιτάρια (500 γρ.)
2 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες πιπεριές
αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
Εκτέλεση
-Βράζουμε τα μακαρόνια 15 λεπτά (λίγο βρασμένα),τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε σε αβουτύρωτο πυρέξ. Περιχύνουμε τα τυριά (κρατάμε λίγο από το κασέρι).-Ετοιμάζουμε την σάλτσα σε ένα τηγάνι. Βάζουμε μια κουταλιά λαδί, τα μανιτάρια, το μπέικον πιπεριά σκόρδο όλα ψιλοκομμένα, το αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.
-Τα γυρίζουμε λίγο και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει ελαφρώς. Την σάλτσα την χύνουμε πάνω στα μακαρόνια με τα τυριά και επάνω βάζουμε το λίγο κασέρι που κρατήσαμε.
-Το ψήνουμε 20 λεπτά σε κανονικό φούρνο