Υλικά (4 μερίδες)
Ζωμός ψαριού:
1 κουταλιά βούτυρο
500 γρ. μίγμα λαχανικών (καρρότα, σέλερι, πράσσα. κρεμμύδι)
1 κιλό κεφάλια, κόκκαλα και ουρές ψαριών
1 φλιτζάνι ξηρό λευκό κρασί
1 μπουκέτο μυρωδικών από μαϊντανό, φύλλο δάφνης και θυμάρι
1 κουταλιά μούρα γιούνιπερ
1 κουταλιά πιπερόσποροι μαύροι
2,5 λίτρα νερό
12 σουπιές καθαρισμένες
2 καρότα
2 μίσχοι σέλερι
2 κολοκυθάκια
1 τομάτα
2 σκελίδες σκόρδο
1/4 φλιτζάνι λευκό κρασί
75 ml ζωμός ψαριού
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά θυμάρι φρέσκο
αλάτι κατά τη γεύση
1 κουταλιά βούτυρο
500 γρ. μίγμα λαχανικών (καρρότα, σέλερι, πράσσα. κρεμμύδι)
1 κιλό κεφάλια, κόκκαλα και ουρές ψαριών
1 φλιτζάνι ξηρό λευκό κρασί
1 μπουκέτο μυρωδικών από μαϊντανό, φύλλο δάφνης και θυμάρι
1 κουταλιά μούρα γιούνιπερ
1 κουταλιά πιπερόσποροι μαύροι
2,5 λίτρα νερό
12 σουπιές καθαρισμένες
2 καρότα
2 μίσχοι σέλερι
2 κολοκυθάκια
1 τομάτα
2 σκελίδες σκόρδο
1/4 φλιτζάνι λευκό κρασί
75 ml ζωμός ψαριού
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά θυμάρι φρέσκο
αλάτι κατά τη γεύση