Σαντουιτς με γαλοπούλα και πέστο
Σας περίσσεψε γαλοπούλα από τις γιορτές; Φτιάψτε το πιο γρήγορο και νόστιμο σάντουιτς!
Υλικά
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 μπαγκέτα λευκή κομμένη σε 3-4 μέρη
4 κουταλιές πέστο βασιλικού
250 γρ φρέσκια μοτσαρέλα
2 κούπες ψιλοκομμένη γαλοπούλα ψημένη
2 ώριμες ντομάτες
1 αβοκάντο
1 μπαγκέτα λευκή κομμένη σε 3-4 μέρη
4 κουταλιές πέστο βασιλικού
250 γρ φρέσκια μοτσαρέλα
2 κούπες ψιλοκομμένη γαλοπούλα ψημένη
2 ώριμες ντομάτες
1 αβοκάντο
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.Κόβουμε κατά μήκος κάθε μπαγκέτα και απλώνουμε 1 κουταλιά πέστο. Μετά προσθέτουμε από πάνω φέτες μοτσαρέλας, γαλοπούλα, ροδέλες ντομάτας και φέτες από το αβοκάντο.
Τοποθετούμε το σάντουιτς στο τηγάνι και φρυγανίζουμε από τις 2 πλευρές του για 3 λεπτά περίπου ανά πλευρά.
|