Υλικά (2)
Για τα νουντλ:
150 γρ. κίτρινα νουντλ ή νουντλ αυγού
2 κουταλιές σησαμέλαιο
500 γρ. φιλέτα από στήθος πάπιας
80 ml χόιζιν σος
Για το ντρέσινγκ:
130 γρ. αγγούρι ξεσποριασμένο και κομμένο κατά μήκος σε φέτες πάχους 5 χιλ.
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
75 γρ. φύτρα πλατιών φασολιών (snow pea sprouts)
60 ml σησαμέλαιο
2 κουταλιές χόιοζιν σος
1 κουταλιάς σος δαμάσκηνου (plum sauce)
2 κουταλιές ρυζόξυδο
150 γρ. κίτρινα νουντλ ή νουντλ αυγού
2 κουταλιές σησαμέλαιο
500 γρ. φιλέτα από στήθος πάπιας
80 ml χόιζιν σος
Για το ντρέσινγκ:
130 γρ. αγγούρι ξεσποριασμένο και κομμένο κατά μήκος σε φέτες πάχους 5 χιλ.
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
75 γρ. φύτρα πλατιών φασολιών (snow pea sprouts)
60 ml σησαμέλαιο
2 κουταλιές χόιοζιν σος
1 κουταλιάς σος δαμάσκηνου (plum sauce)
2 κουταλιές ρυζόξυδο
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C2. Ρίχνουμε τα νουντλ σε μια κατσαρόλα με νερό βράζει για 3 λεπτά, στραγγίζουμε και ξεπλένουμε με κρύο νερό, ξαναστραγγίζουμε και ανακατεύουμε απαλά με το σησαμέλαιο. Τα βάζουμε στην άκρη
3. Βάζουμε τα στήθη πάπιας σε ένα ταψί και τα αλείφουμε με την χόιζιν σος. Τα ψήνουμε στον φούρνο ξεσκέπαστα για 45 λεπτά ή μέχρι να γίνουν. Τα βγάζουμε από το σκεύος και πετάμε το λίπος. Μόλις κρυώσουν, τα κόβουμε σε φέτες πάχους 5 χιλ.
4. Στο μεταξύ φτιάχνουμε το ντρέσινγκ για τη σαλάτα, αναμιγνύοντας απλά τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε τα νουντλ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.