Σαλάτα κουσκούς με πιπεριές και ελιές 1 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Σαλάτα κουσκούς με πιπεριές και ελιές
Στην αγορά υπάρχουν δύο τύποι κουσκούς, ο στιγμιαίος και αυτός που θέλει βράσιμο. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, απλώς ακολουθείτε διαφορετικό τρόπο ετοιμασίας, ανάλογα με τις οδηγίες στην συσκευασία.
 
 

Υλικά

2 φλ. κουκους (στιγμής)
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 ντομάτα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
ελιές καλαμών
1 κ. γ. ξερό δυόσμο
χυμό από 1 λεμόνι
ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση

Βράζετε στον βραστήρα 2 φλ. νερό.
Βάζετε σε ένα μπόλ το κουσκούς, το αλατίζετε και ρίχνετε το νερό. Το αφήνετε 5 λεπτά μέχρι να απορροφήσει το νερό και να φουσκώσει. Στο μεταξύ, καθαρίζετε τις πιπεριές και τις ψιλοκόβετε. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμυδάκι και την ντομάτα. Με ένα πιρούνι ανακατεύετε το κουσκούς για να γίνει αφράτο. Προσθέτετε στο κουσκούς τις ψιλοκομμένες πιπεριές, την ντομάτα. το κρεμμυδάκι, το δυόσμο και 4 με 5 κ. σ. ελαιόλαδο. Αλατίζετε, ανακατεύετε και σερβίρετε την σαλάτα.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές

Ανήκει στις κατηγορίες