Υλικά (30 κομμάτια περίπου)
1/2 ποτήρι αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 πακέτο φαρινάπ
λίγο αλάτι
1/2 κουταλάκι γλυκάνισο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 πακέτο φαρινάπ
λίγο αλάτι
1/2 κουταλάκι γλυκάνισο
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε τη ζύμη 10 λεπτά να ξεκουραστεί. Πλάθουμε 2 φραντζόλες, τις χαράζουμε σε φέτες χωρίς να τις χωρίσουμε και τις ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Χωρίζουμε τις φέτες και συνεχίζουμε το ψήσιμο για αλλά 15 λεπτά. Προσοχή γιατί σε αυτό το στάδιο μπορούν εύκολα να καούν. Στο τέλος τα αφήνουμε να κρυώσουν.
|