Υλικά (4 μερίδες)
250 γρ. πέννες ή άλλο μέτριο ζυμαρικό
1 φλιτζ. άπαχο γιαούρτι
1/2 φλιτζ. τυρί φέτα κομματιασμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοαλεσμένο
500 γρ. κατεψυγμένες γαρίδες αποψυγμένες
300 γρ. κατεψυγμένο σπανάκι αποψυγμένο και κομμένο
αλάτι κατά τη γεύση
1 φλιτζ. άπαχο γιαούρτι
1/2 φλιτζ. τυρί φέτα κομματιασμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοαλεσμένο
500 γρ. κατεψυγμένες γαρίδες αποψυγμένες
300 γρ. κατεψυγμένο σπανάκι αποψυγμένο και κομμένο
αλάτι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
Οι γαρίδες και το σπανάκι βράζουν μαζί με το ζυμαρικό1. Βάζουμε να βράσει το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, τη φέτα, το σκόρδο, τον άνηθο και το πιπέρι.
3. 2 λεπτά πριν γίνει το ζυμαρικό ρίχνουμε ανακατεύοντας στην κατσαρόλα τις γαρίδες και το σπανάκι. Στα 2 λεπτά τα βγάζουμε και τα στραγγίζουμε καλά.
4. Ρίχνουμε το μίγμα του ζυμαρικού στο μίγμα του γιαουρτιού και αλατίζουμε κατά τη γεύση.
5. Σερβίρουμε αμέσως.