Υλικά
κολοκυθοκορφάδες
φέτα
πιπέρι
ρίγανη
ελαιόλαδο
Για το κουρκούτι:
1 1/2 φλ. αλεύρι
1 1/2 φλ. μπύρα
αλάτι, πιπέρι
(τα ανακατεύουμε μαζί μέχρι να γίνει χυλός)
φέτα
πιπέρι
ρίγανη
ελαιόλαδο
Για το κουρκούτι:
1 1/2 φλ. αλεύρι
1 1/2 φλ. μπύρα
αλάτι, πιπέρι
(τα ανακατεύουμε μαζί μέχρι να γίνει χυλός)
Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε τις κολοκυθοκορφάδες. Θρυμματίζουμε τη φέτα, βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ομογενοποιούμε. Γεμίζουμε μέχρι τη μέση τις κολοκυθοκορφάδες, τις βουτάμε στο κουρκούτι και μετά τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
|