Κεκάκια με ρευστή σοκολάτα
Ο χρόνος ψησίματος είναι σημαντικός. Μην τα παραψήσετε γιατί θα καούν και δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Προτείνω να τα σερβίρετε με παγωτό.
Υλικά (4)
150 γρ. κουβερτούρα κομμένη
125 γρ. βούτυρο σε κύβους και επιπλέον βούτυρο για τα φορμάκια
3 αυγά και 2 κρόκοι
80 γρ. ζάχαρη
80 γρ. αλεύρι και επιπλέον για το πασπάλισμα της φόρμας
125 γρ. βούτυρο σε κύβους και επιπλέον βούτυρο για τα φορμάκια
3 αυγά και 2 κρόκοι
80 γρ. ζάχαρη
80 γρ. αλεύρι και επιπλέον για το πασπάλισμα της φόρμας