Υλικά
400 γρ. κανταΐφι
1 πακέτο βούτυρο
2 ποτήρια ζάχαρη
2,5 ποτήρια νερό
Κρέμα:
1 κουτί γάλα εβαπορέ (2 ποτήρια νερό)
1 κούπα ζάχαρη
3 κρόκοι αυγών
3 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
1/2 πακέτο βούτυρο.
1 πακέτο βούτυρο
2 ποτήρια ζάχαρη
2,5 ποτήρια νερό
Κρέμα:
1 κουτί γάλα εβαπορέ (2 ποτήρια νερό)
1 κούπα ζάχαρη
3 κρόκοι αυγών
3 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
1/2 πακέτο βούτυρο.
Εκτέλεση
Όλα αυτά θα γίνουν μία κρέμα , την οποία, όταν κρυώσει, τη στρώνουμε επάνω στο ταψί με το κανταϊφι, που είναι ήδη ψημένο και σιροπιασμένο, το βάζουμε με το ταψί στο ψυγείο 2-3 ώρες και μετά το στρώνουμε σαντιγί και πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα και πάλι στο ψυγείο. Για να μην μείνει στα ταψί πολλές μέρες, το κόβουμε κομμάτια στενόμακρα ή τετράγωνα το βάζουμε στην πιατέλα και πάλι στο ψυγείο.
|