Ζυμαρικό με σκόρδο και λαδί (aliole) 2 ψήφοι

Ζυμαρικό με σκόρδο και λαδί (aliole)
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


500 γρ σπαγγέτι μακριά
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
6 και άνω σκελίδες σκόρδο κομμένες
1 κουταλάκι κύμινο
1 κουταλάκι κόλιαντρο
1/2 κουταλάκι ρίγανη
3 κρόκοι αβγού
1 κύβος βούτυρο
250 γρ μπέικον ξεροτηγανισμένο
τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

1. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο. Προσθέτουμε το κύμινο, τον κόλιαντρο και τη ρίγανη και τα βάζουμε στην άκρη.
2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τους κρόκους και το βούτυρο. Προσθέτουμε το seasoning και ρίχνουμε από πάνω το μπέικον και την παρμεζάνα.
3 αστέρια από 2 επισκέπτες