Υλικά (4 μερίδες)
300 γρ.ζυμαρικό κοχυλάκι
3 σκελίδες σκόρδο
250 γρ. ντοματάκια κίτρινα
250 γρ. ντοματάκια κόκκινα
1/2 αγγούρι
1 χούφτα μαύρες ελιές ξεσποριασμένες
2 κουταλιές φρέσκα τσάιβς
1 χούφτα φρέσκος βασιλικός
7 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο
4 κουταλιές λευκό ξύδι
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
3 σκελίδες σκόρδο
250 γρ. ντοματάκια κίτρινα
250 γρ. ντοματάκια κόκκινα
1/2 αγγούρι
1 χούφτα μαύρες ελιές ξεσποριασμένες
2 κουταλιές φρέσκα τσάιβς
1 χούφτα φρέσκος βασιλικός
7 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο
4 κουταλιές λευκό ξύδι
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ζυμαρικό μαζί με το σκόρδο και το στραγγίζουμε. Φυλάμε το σκόρδο και βάζουμε το ζυμαρικό σε ένα μπολ.2. Κόβουμε τις ντομάτες, το αγγούρι και τις ελιές σε μικρά κομμάτια, περίπου στο μισό μέγεθος του ζυμαρικού και τα βάζουμε σε ένα στρογγυλό μεταλλικό δοχείο. Χοντροκόβουμε τα μυρωδικά και τα βάζουμε στο δοχείο.
3. Λιώνουμε το βρασμένο σκόρδο με το πιρούνι, το αναμιγνύουμε με λίγο αλάτι και το βάζουμε στη σαλάτα. Προσθέτουμε επίσης λάδι, ξύδι και αλατοπίπερο.