Υλικά
2 κιλά Γάβρος
4-5 Λεμόνια
4 σκελίδες σκόρδο
1 μικρό ξερό Κρεμμύδι
Αλάτι
Πιπέρι άσπρο
1 φλιτζάνι τσαγιού Λάδι
8 κλωνιά Μαϊντανό
1 κουταλιά ρίγανη
4-5 Λεμόνια
4 σκελίδες σκόρδο
1 μικρό ξερό Κρεμμύδι
Αλάτι
Πιπέρι άσπρο
1 φλιτζάνι τσαγιού Λάδι
8 κλωνιά Μαϊντανό
1 κουταλιά ρίγανη
Εκτέλεση
· Καθαρίζουμε τα ψάρια, τα πλένουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.· Τα αδειάζουμε σε ταψί και τα αλατοπιπερώνουμε.
· Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το κρεμμύδι ξυσμένο, τη ρίγανη, το λάδι και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
· Ρίχνουμε ελάχιστο νερό και ψήνουμε σε φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα ή μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά.