Υλικά
1 κρεμμύδι
1/2 κιλό ρύζι για πιλάφι
1 σκελίδα σκόρδο
ελαιόλαδο
τοματοπολτός
1/2 κιλό γαρίδες
1/2 κιλό ρύζι για πιλάφι
1 σκελίδα σκόρδο
ελαιόλαδο
τοματοπολτός
1/2 κιλό γαρίδες
Εκτέλεση
1. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες να ροδίσουν. Ρίχνουμε τον τοματοπολτό.2. Ρίχνουμε το ρύζι (1 ρύζι, 2 νερό), αλάτι και πιπέρι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και να πιεί όλα τα υγρά.
|