Υλικά
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
375 γρ. σοκολατούχο γάλα
1 1/2 φλ. ουίσκι
2 βανίλιες
2 κ.σ. γλυκερίνη
1 κ.σ. καφέ
1 κ.σ. βραστό νερό
375 γρ. σοκολατούχο γάλα
1 1/2 φλ. ουίσκι
2 βανίλιες
2 κ.σ. γλυκερίνη
1 κ.σ. καφέ
1 κ.σ. βραστό νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το ζαχαρούχο γάλα, το σοκολατούχο γάλα, το ουίσκι,την βανίλια και την γλυκερίνη. Τα ζεσταίνουμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν
ένα μείγμα. Έξω από την φωτιά χτυπάμε τον καφέ διαλυμένο στο βραστό νερό και τον προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Το αδειάζουμε σε μπουκάλι και διατηρείται για 30 με 40 μέρες.