Υλικά
1 μεγάλο χέλι κομμένο σε φέτες χοντρές, πλυμένο και αλατοπιπερωμένο
χόρτα διάφορα, που χρησιμοποιούμε για πίτα ή σπανάκι κομμένα λεπτά
κρεμμυδάκια
σκόρδα φρέσκα
άνηθος και μαϊντανός κομμένα λεπτά
λάδι για τηγάνισμα
1 ποτήρι νερό ή περισσότερο
χόρτα διάφορα, που χρησιμοποιούμε για πίτα ή σπανάκι κομμένα λεπτά
κρεμμυδάκια
σκόρδα φρέσκα
άνηθος και μαϊντανός κομμένα λεπτά
λάδι για τηγάνισμα
1 ποτήρι νερό ή περισσότερο
Εκτέλεση
1. Πλένουμε καλά τα χόρτα, τα αφήνουμε να στραγγίξουν και μετά τα χειροτρίβουμε. Τα στρώνουμε στο ταψί.2. Τηγανίζουμε ελαφρά το χέλι και το τοποθετούμε πάνω στα χόρτα. Βάζουμε ανάλογο λάδι και βάζουμε το ταψί στο φούρνο μαζί με 1 ποτήρι νερό. Αν δούμε ότι χρειάζεται κι άλλο, προσθέτουμε κατά την διάρκεια του ψησίματος. Φροντίζουμε το φαγητό να μείνει με το λάδι του