Υλικά
1,5 κιλό αμύγδαλο σπασμένο
1 κιλό άχνη
μισό μπουκάλι ανθόνερο
3 κιλά σοκολάτα γάλακτος
2 κιλά πραλίνα φουντουκιού (αν θέλουμε)
1 κιλό άχνη
μισό μπουκάλι ανθόνερο
3 κιλά σοκολάτα γάλακτος
2 κιλά πραλίνα φουντουκιού (αν θέλουμε)
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το σπασμένο αμύγδαλο με την άχνη και το ανθόνερο και το απλώνουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Το ψήνουμε για 10 λεπτά στους 170 βαθμούς και συχνά το ανακατεύουμε για να ψηθεί καλά. Όταν ψηθεί και σκληρύνει και είναι πλέον ξερό, το βγάζουμε από τον φούρνο, το αφήνουμε να κρυώσει και το θρυμματίζουμε. Λιώνουμε τη σοκολάτα και το ρίχνουμε μέσα στη λιωμένη σοκολάτα μαζί με την πραλίνα αν την επιθυμούμε. Τα ανακατεύουμε καλά και με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε κουταλιές και τις βάζουμε πάνω σε λαδόκολλα. Αυτά τα κομμάτια λοιπόν που κάνουμε μοιάζουν με βραχάκια. Τα αφήνουμε να κρυώσουν ώστε να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και είναι έτοιμα. Τα διατηρούμε στο ψυγείο.Σημείωση: Η ποσότητα της συνταγής είναι επαγγελματική. Αν θέλουμε μικρή ποσότητα κάνουμε υποδιαίρεση.