Υλικά
1 πακέτο μπισκότα σοκολάτας 425 γρ
225 γρ τυρί κρέμα
350 γρ λευκή σοκολάτα
200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
225 γρ τυρί κρέμα
350 γρ λευκή σοκολάτα
200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση
Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα μούλτι και τα χτυπάμε καλά.Τα αδειάζουμε σε ένα μεγάλο σκεύος και τα ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα.
Σχηματίζουμε με τα χέρια μας μικρά μπαλάκια για να ετοιμάσουμε τα τρουφάκια μας. Τα τοποθετούμε στην κατάψυξη τουλάχιστον για 30 λεπτά.
Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί και βουτάμε μέσα ένα ένα τα μπαλάκια με το μπισκότο. Τα πιάνουμε με 2 πηρούνια και τα τοποθετούμε πάνω σε λαδόκολλα για να κρυώσει και σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
Αντίστοιχα λιώνουμε τη κουβερτούρα και βουτάμε μέσα ένα μεγάλο πηρούνι και καθώς στάζει η σοκολάτα δημιουργούμε σχήματα πάνω στς τρούφες σοκολάτας.
Τα πιο απολαυστικά τρουφάκια με μπισκότα σοκολάτας είναι έτοιμα!