Υλικά
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
1 πιπεριά (οποιοδήποτε χρώμα), κομμένη σε τέσσερις δακτυλίους
4 μεγάλα αυγά
Χοντρό αλάτι και πιπέρι
2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένη παρμεζάνα
4 φέτες του τοστ φρυγανισμένες
8 φλιτζάνια ανάμεικτη πράσινη σαλάτα
1 πιπεριά (οποιοδήποτε χρώμα), κομμένη σε τέσσερις δακτυλίους
4 μεγάλα αυγά
Χοντρό αλάτι και πιπέρι
2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένη παρμεζάνα
4 φέτες του τοστ φρυγανισμένες
8 φλιτζάνια ανάμεικτη πράσινη σαλάτα
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα θερμαίνουμε το 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι.Προσθέτουμε τις πιπεριές και, στη συνέχεια, σπάμε 1 αυγό στη μέση κάθε δακτυλίου πιπεριάς.
Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε 2-3 λεπτά ώστε να μην σφίξουν οι κρόκοι. Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και τοποθετούμε κάθε αυγό με πιπεριά σε μια φέτα τοστ σε ένα πιάτο.
Προσθέτουμε στο πιάτο την πράσινη σαλάτα με 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι και αλατοπιπερώνουμε.