Υλικά (4)
12 φύλλα για σπρίνγκ ρολς
1 φλιτζάνι χοιρινό κιμά
1 αυγό
60 γρ. νούντλς από φασόλια
1 φλιτζάνι πράσινο λάχανο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι φύτρες φασολιού
1 κουτάλι της σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι πολτός από αλεύρι και νερό
1-2 κουταλάκια του γλυκού πιπέρι χοντροκομμένο
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
4 φλιτζάνια λάδι για το τηγάνισμα
1 φλιτζάνι χοιρινό κιμά
1 αυγό
60 γρ. νούντλς από φασόλια
1 φλιτζάνι πράσινο λάχανο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι φύτρες φασολιού
1 κουτάλι της σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι πολτός από αλεύρι και νερό
1-2 κουταλάκια του γλυκού πιπέρι χοντροκομμένο
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
4 φλιτζάνια λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
1. Μουσκέψτε τα νούντλς σε νερό έως ότου μαλακώσουν και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια. Αφήστε τα στην άκρη.2. Ανακατέψτε τον χοιρινό κιμά, το αυγό, το λάχανο, τις φύτρες φασολιού, το χοντροκομμένο πιπέρι, τη σάλτσα σόγιας και αφήστε επίσης στο πλάι.
3. Ζεματίστε σε μια κατσαρόλα λίγο λάδι και τσιγαρίστε το σκόρδο. Έπειτα προσθέστε το μείγμα και τηγανίστε μέχρι να γίνει .Βγάλτε το από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.
4. Όταν έχει κρυώσει γεμίστε με αυτό τα φύλλα των σπρίνγκ ρολς προσθέτοντας και τα νούντλς και τυλίξτε τα. Για να κολλήσετε το φύλλο πάρτε με το δάχτυλο μικρή ποσότητα από τον πολτό που έχετε φτιάξει με αλεύρι και νερό.
5. Τηγανίστε τα σπρίνγκ ρολς σε καυτό λάδι μέχρι να αποκτήσουν χρυσό χρώμα. Αφήστε τα να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρετε ζεστά, με γλυκιά σάλτσα δαμάσκηνου.