Υλικά
300 γρ. ταραμά λευκό
2 μεγάλες φέτες ψωμιού (ψίχα)
2 φλ. λάδι
λεμόνι όσο θέλετε
1/2 κρεμμύδι
2 μεγάλες φέτες ψωμιού (ψίχα)
2 φλ. λάδι
λεμόνι όσο θέλετε
1/2 κρεμμύδι
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε το ψωμί και το στύβουμε πολύ καλά. Ανακατεύουμε συνεχώς στο μπλέντερ τον ταραμά και προσθέτουμε λίγο λίγο το ψωμί. Μόλις αυτά τα δύο ανακατευτούν μεταξύ τους πάρα πολύ καλά προσθέτουμε το λάδι λίγο λίγο μαζί με το λεμόνι. Εδώ εάν θέλουμε προσθέτουμε το κρεμμύδι τριμμένο.Εάν ο ταραμάς κολλάει και δεν ανακατεύεται καλά ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Γαρνίρουμε με ελιές.
|