Ταλιατέλες με μανιτάρια και σκόρδο
500 γρ. ταλιατέλες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
300 γρ. μανιτάρια
2 κ.σ μαϊντανό
4 κ.σ Βιτάμ
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
300 γρ. μανιτάρια
2 κ.σ μαϊντανό
4 κ.σ Βιτάμ
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Υλικά
500 γρ. ταλιατέλες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
300 γρ. μανιτάρια
2 κ.σ μαϊντανό
4 κ.σ βούτυρο
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
300 γρ. μανιτάρια
2 κ.σ μαϊντανό
4 κ.σ βούτυρο
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τις ταλιατέλες.Μόλις βράσουν τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε στην άκρη.
Παράλληλα ξεκινάμε τα μανιτάρια.
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτθρο και μόλις λιώσει προσθέτουε τα μανιτάρια και το σκόρδο. Σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και μετά προσθέτουμε τον μαϊντανό.
Μετά από 2 λεπτά τα ανακατεύουμε με τις ταλιατέλες και ρίχνουμε από πάνω λίγο πιπέρι.