Υλικά
16 πατάτες baby
ελαιόλαδο
χοντρό αλάτι
δεντρολίβανο
ρίγανη
ελαιόλαδο
χοντρό αλάτι
δεντρολίβανο
ρίγανη
Εκτέλεση
Για τις σπασμένες πατάτες φούρνου, πλένουμε πρώτα τις baby πατάτες και τις βράζουμε με την φλούδα τους για 15 λεπτά περίπου.Μετά τις σπάμε μία μία και τις τσακίζουμε ελαφρά με ένα βαρύ αντικείμενο μέχρι να ανοίξουν στα πλάγια.
Τις βάζουμε σε ταψί, πασπαλίζουμε με αλάτι και βότανα και ραντίζουμε με μπόλικο λάδι.
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο μέχρι να ροδίσουν και να τραγανίσουν σαν τις τηγανητές