Υλικά
400 γρ. γάλα ζαχαρούχο
2 - 3 κάψουλες βανίλιας (βανιλίνη)
400 γρ. ινδοκάρυδο
100 γρ. επιπλέον για επικάλυψη
2 - 3 κάψουλες βανίλιας (βανιλίνη)
400 γρ. ινδοκάρυδο
100 γρ. επιπλέον για επικάλυψη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα μαζί τα υλικά, εκτός από τα 100 γρ. ινδοκάρυδο της επικάλυψης.Αφήνουμε το μείγμα για τις χιονούλες στο ψυγείο για 2 ώρες, να σφίξει.
Κατόπιν, πλάθουμε μπαλάκια σε ό,τι μέγεθος θέλουμε και τα κυλάμε στο υπόλοιπο ινδοκάρυδο ώστε να καλυφθούν ολόγυρα.
Τα Σοκολατάκια με καρύδα είναι έτοιμα για κατανάλωση, αν και είναι καλύτερα να τα αφήσουμε πρώτα να κρυώσουν στο ψυγείο, για περίπου 1 ώρα.