Υλικά (4 μερίδες)
1 1/2 φλιτζ ρύζι νυχάκι
3 πιπεριές πολύχρωμες (κόκκινη-κίτρινη-πορτοκαλί)
1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες και κομμένες στη μέση
1 φλιτζ. αρακά
ζωμό κότας χωριά σε ένα κατσαρολικό (βράζουμε 2 κύβους κότας χωριά σε ένα κατσαρολικό μικρό γεμάτο με νερό)
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
3 πιπεριές πολύχρωμες (κόκκινη-κίτρινη-πορτοκαλί)
1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες και κομμένες στη μέση
1 φλιτζ. αρακά
ζωμό κότας χωριά σε ένα κατσαρολικό (βράζουμε 2 κύβους κότας χωριά σε ένα κατσαρολικό μικρό γεμάτο με νερό)
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο