
Ριζότο με πέστο και κατσικίσιο τυρί 

Αρωματικό ριζότο με βασιλικό και κρεμώδες κατσικίσιο τυρί που απογειώνει το αποτέλεσμα!
Υλικά
200 γρ ρύζι για ριζότο
700 ml ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
φρέσκο πέστο βασιλικού
100 γρ μαλακό κατσικίσιο τυρί
ελαιόλαδο
700 ml ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
φρέσκο πέστο βασιλικού
100 γρ μαλακό κατσικίσιο τυρί
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ρύζι για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το μισό ζωμό και ανακατεύουμε συνεχώς. Βάζουμε και τον υπόλοιπο ζωμό και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το ρύζι μας. Θα χρειαστούμε κοντά στο 20 λεπτά.Στη συνέχεια προσθέτουμε 2-3 κουταλιές πέστο βασιλικού και το μισό κατσικίσιο τυρί και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε το ριζότο με το υπόλοιπο κατσικίσιο τυρί από πάνω.