Ρύζι με σέσκουλα 17 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Ρύζι με σέσκουλα
 
 

Υλικά

1 κιλό σέσκουλα
1 κρεμμύδι
4 κ. σ. ρύζι για πιλάφι
4 κ. σ. λάδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα σέσκουλα και τα ζεματάμε σε λίγο νερό που βράζει, με λίγο αλάτι. Τα στραγγίζουμε. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε και τα σέσκουλα, τα ανακατεύουμε, προσθέτουμε λίγο νερό και αμέσως το ρύζι, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε το φαγητό, μέχρι να γίνει το ρύζι.
3 αστέρια από 17 επισκέπτες