Κόβουμε το χοιρινό σε μεγάλους κύβους και το βάζουμε σε ένα μπολ. Βάζουμε στο μούλτι ντομάτες, πιπέρια, σκόρδο, μαϊντανό και τα χοντροκόβουμε. Απλώνουμε τη μπόλια στο πάγκο μας και βάζουμε γύρω στα 200 γρ. από το μείγμα μας αφού το έχουμε ανακατέψει καλά πρώτα με όλα τα υλικά μας. Τυλίγουμε με τη μπόλια το κρέας μας και έπειτα τοποθετούμε στη λαδόκολλα σαν πουγκί και το δένουμε με σπάγκο. Βάζουμε σε ταψί και προσθέτουμε αρκετό νερό μέσα και το τοποθετούμε μέσα στον προθερμασμένο φούρνο μας γύρω στους 200 βαθμούς ανάλογα με το φούρνο μας βέβαια, σε μιάμιση ώρα περίπου είναι έτοιμο. Κόβουμε τον σπάγκο και το βάζουμε με τη λαδόκολλα στο πιάτο μας. Γαρνίρουμε με πατατούλες μικρές ολόκληρες τηγανητές.