Πολτός του κόκκινου κάρυ 1 ψήφοι

Από ΤΑΪΛΑΝΔΗ
Πολτός του κόκκινου κάρυ
 
 

Υλικά

60 γρ. ξερό κρεμμύδι
60 γρ. σκόρδο τριμμένο
60 γρ. κιτρονέλα
½ κ. σ. ρίζες κόλιανδρου
½ κ. σ. ρίζες galangal
½ κ. γ. φλούδα kaffir lime τριμμένη
1 κ. σ. πάστα γαρίδας
5-10 ξερές πιπεριές χωρίς σπόρους, μουλιασμένες
½ κ. σ. αλάτι

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να πολτοποιηθούν.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές