Υλικά (4-6 μερίδες)
500 γρ φετουτσίνια
250 γρ μικρές γαρίδες
1/2 κομμάτι μαργαρίνη
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλάκια κόκκινη τσίλι σος ή πιπέρι καγιέν κατά τη γεύση
1,5 κουταλάκι πιπέρι μαύρο
1/3 φλιτζ τυρί παρμεζάνα
1/2 φλιτζ κρέμα γάλακτος
250 γρ μικρές γαρίδες
1/2 κομμάτι μαργαρίνη
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλάκια κόκκινη τσίλι σος ή πιπέρι καγιέν κατά τη γεύση
1,5 κουταλάκι πιπέρι μαύρο
1/3 φλιτζ τυρί παρμεζάνα
1/2 φλιτζ κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα φετουτσίνια.2. Σοτάρουμε τις γαρίδες σε μια κατσαρόλα με τη μαργαρίνη για 5 λεπτά, το σκόρδο, την τσίλι σος και το πιπέρι.
3. Αφαιρούμε τις γαρίδες και προσθέτουμε την παρμεζάνα και την κρέμα και σιγοβράζουμε μέχρι να γίνει παχύρρευστη.
4. Τα αναμιγνύουμε με το ζυμαρικό και τις γαρίδες.