Υλικά
1 κιλό χοιρινό
2 κουταλιές ξύδι
1/2 λεμόνι
2 φύλλα δάφνης
2 κρεμμύδια
3 καρότα
λίγο σέλινο
2 αυγά βραστά
3 σκελίδες σκόρδο
2 γαρύφαλλα
2 ποτηράκια κρασί
αλάτι και πιπέρι
2 κουταλιές ξύδι
1/2 λεμόνι
2 φύλλα δάφνης
2 κρεμμύδια
3 καρότα
λίγο σέλινο
2 αυγά βραστά
3 σκελίδες σκόρδο
2 γαρύφαλλα
2 ποτηράκια κρασί
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το αφήνετε να πάρει βράση-Προσθέτετε το κρασί και αφήνετε να βράσει για 2 ώρες περίπου
-Ρίχνετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα και τα μπαχαρικά
-Σκεπάζετε και αφήνετε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου
-Βγάζετε το κρέας, σουρώνετε το ζουμί και ξαναβράζετε το κρέας για μισή ώρα
-Αποσύρετε από την φωτιά
-Μόλις μισοκρυώσει ρίχνετε το ξύδι και το λεμόνι
-Σε μία φόρμα στρώνετε τα λαχανικά και τα αυγά στα πλαϊνά
-Ρίχνετε προσεχτικά το κρέας με το ζουμί
-Βάζετε την φόρμα στο ψυγείο και μόλις πήξει την βουτάτε στιγμιαία σε ζεστό νερό και ξεφορμάρετε.