Πατατοσαλάτα με γιαούρτι και μπέικον
Μία πατατοσαλάτα με εντάσεις και αρώματα που θα σας εντυπωσιάσει!
Υλικά
1 κιλό πατάτες, καθαρισμένες
100 γραμμάρια μπέικον
1 χούφτα κρουτόν
125 ml κρέμα γάλακτος
125 ml γιαούρτι
1 ματσάκι φρέσκο σχοινόπρασο
100 γραμμάρια μπέικον
1 χούφτα κρουτόν
125 ml κρέμα γάλακτος
125 ml γιαούρτι
1 ματσάκι φρέσκο σχοινόπρασο
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τις αφήνουμε να κρυώσουν.Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε μέχρι να γίνει τραγανό.
Κόβουμε τις πατάτες στη μέση, τις βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το μπέικον και λίγα κρουτόν και σερβίρουμε με το σχοινόπρασο και τα υπόλοιπα κρουτόν.