Υλικά
150 γρ. σπαγγέτι από ρύζι (3 - 5 mm) που αφήνονται σε ζεστό νερό για να μαλακώσουν και να διπλωθούν
125 γρ. κοτόπουλο κομμένο λωρίδες
12 μικρές γαρίδες
80 γρ. τυρί σόγιας (Tofu) σε κομμάτια
2 αυγά
125 γρ. λάδι
1 κ. γ σκόρδο τριμμένο
125 γρ. φύτρα φασολιού
4 κ. σ. σάλτσα ψαριού
2 κ. σ. χυμό Tamarind (εναλλακτικά ξύδι)
1 κ. γ. κόκκινη πιπεριά σε σκόνη
2 κ. σ. ζάχαρη
4 κ. σ. ραπανάκι διατηρημένο σε ξύδι
1 γλυκολέμονο
80 γρ. φρέσκο κρεμμύδι σε κομμάτια (1.5")
125 γρ. κοτόπουλο κομμένο λωρίδες
12 μικρές γαρίδες
80 γρ. τυρί σόγιας (Tofu) σε κομμάτια
2 αυγά
125 γρ. λάδι
1 κ. γ σκόρδο τριμμένο
125 γρ. φύτρα φασολιού
4 κ. σ. σάλτσα ψαριού
2 κ. σ. χυμό Tamarind (εναλλακτικά ξύδι)
1 κ. γ. κόκκινη πιπεριά σε σκόνη
2 κ. σ. ζάχαρη
4 κ. σ. ραπανάκι διατηρημένο σε ξύδι
1 γλυκολέμονο
80 γρ. φρέσκο κρεμμύδι σε κομμάτια (1.5")
Εκτέλεση
1) Σοτάρετε σε ένα γουόκ ή σε τηγάνι το ψιλοκομμένο σκόρδο ή το κρεμμύδι ώσπου να ροδίσει.2) Προσθέστε το κοτόπουλο και σιγοτηγανίστε ώσπου να τηγανιστεί καλά. Προσθέτετε τις γαρίδες, το ραπανάκι και το τυρί σόγια. Μετά, τη ζάχαρη, τη σάλτσα ψαριού, το χυμό Tamarind και τα ανακατεύετε καλά.
3) Στη συνέχεια βάζετε τα noodles με το υπόλοιπο μίγμα, τα σοτάρετε και τα ανακατεύετε καλά μέχρι τα noodles να τραβήξουν τα υγρά. Έπειτα χτυπάτε τα αυγά και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Τέλος, προσθέτετε το πράσινο κρεμμύδι, τη φύτρα φασολιού.
4) Στολίστε το πιάτο με ψιλοκομμένα φυστίκια, τριμμενη κόκκινη πιπεριά , καθώς και με το γλυκολέμονο και το φρέσκο κρεμμύδι.