Υλικά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
800 γρ βρασμένες πατάτες
8 αυγά
4 ώριμες ντομάτες
150 γρ φρέσκια μοτσαρέλα
800 γρ βρασμένες πατάτες
8 αυγά
4 ώριμες ντομάτες
150 γρ φρέσκια μοτσαρέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο σκεύος ψιλοκόβουμε τις πατάτες σε κυβάκια.Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τις πατάτες. Τις σοτάρουμε για 5 λεπτά για να πάρουν λίγο χρώμα και προσθέτουμε τα αυγά.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο μέτριο για να ψηθεί για 15-20 λεπτά στο σύνολο. Στα 10 λεπτά την αναποδογυρίζουμε και από πάνω της προσθέτουμε τις ντομάτες και την μοτσαρέλα σε φέτες.
Τελειώνουμε την ομελέτα στο γκριλ του φούρνου για 3 λεπτά μέχρ να πάρει λίγο χρώμα και από πάνω.